Historie van Wink

Eten & Drinken in Oudemeer

 

 

MenukaartReserveren

Over ons

Wink Eten & Drinken

Café Wink

Café Wink kent een lange historie. Piet Wink was de grondlegger in 1870 en kent een lange rij van familieleden die opeenvolgend eigenaar zijn geweest van de pleisterplaats. In 2004 nam Henny van der Vliet de zaak over. Dit was zijn lust en leven. Na zijn plotseling overlijden hebben zijn zoons de zaak voortgezet. In 2021 heeft Willem de Beukelaer, de nieuwe “kastelein”, Wink een ander gezicht gegeven.

Wink Eten & Drinken

Met Wink Eten & Drinken wordt er een nieuw hoofdstuk aan de roemrijke historie van Wink toegevoegd. Wink staat voor gezelligheid, oprechte gastvrijheid, een goed getapt glas Heineken bier en genieten van lekkere en goed bereide gerechten Wink heeft drie thema’s onder één dak:

  1. Een bruin ‘eet’-café waarbij nostalgie en luchtvaart historie bijeenkomen.
  2. De serre met de uitstraling van een gezellige beach lounge.
  3. De lounge, een ambiance waarbij alle kleuren samensmelten tot een geheel
Caroline en  Johan terug

Oud Wink-medewerkers Caroline en Johan, keren op 1 mei 2023 na afwezigheid van 9 jaar terug op hun oude vertrouwde stek. Met hun overname gaat hun grote wens in vervulling.

Doordat Wink in 2021 een volledige ‘make-over’ heeft ondergaan zullen de nieuwbakken ondernemers niets aan het interieur veranderen. Wel zullen er wijzigen aan de menukaart doorgevoerd worden.

Vis van de dag bij Wink Eten en Drinken